MENÚ PECHAR

Oficinas de Refrigeración

Nunha nave con máis de 5 metros de altura, o noso plantexamento foi deixar a vista elementos industriais existentes como son as vigas de formigón orixinais.

Partindo desta premisa, tivemos que convencer o cliente para facer a instalación de climatización tamén vista. Esta solución potenciaba a nosa idea que tiñamos na cabeza de un sitio ” industrial” pero ca suficiente calidez para poder traballar a gusto. Esta calidez buscamola na madeira de nogal e rematámola cun iluminación moi coidada dentro dos despachos.

Outra das características destas oficinas son os grandes ventanais que abrimos cara o Mar. Unha vista privilexiada e que por o día, inundan as oficinas de lado a lado de luz natural sin a necesidade de ter que gastar enerxia.

A solución atrevida foi usar nun teito tan grande a cor corporativa. Sen dúbida foi un acerto xa que enchemos todo espacio de moita personalidade.

  • Onde: Riveira (A Coruña- Galiza)
  • Ano: 2019 (Abril)
  • Proxecto: Studio Moai
  • Superficie : 194 m2 construidos
  • Fotografia : A fiestra